Op 26 maart organiseerde Broederlijk Delen haar solidariteitsmaal in het parochiecentrum te Hoegaarden. De wereldwinkel Hoegaarden was natuurlijk ook uitgenodigd om een standje te verzorgen . Mirjam nam de uitdaging graag aan en met ons tweetjes probeerden we de Wereldwinkel Hoegaarden in de kijker te brengen . En met succes! Onze stand kon op veel belangstelling rekenen bij de aanwezigen zodat één van onze medewerkers (versta als "ikke" ) dikwijls heen en weer mocht rennen om producten bij te halen.  .... De koffie "Gold" ; de paaseitjes, paashaasjes en de kleine leuke spulletjes waren zeer begeerd ...

Rond 15.00 was het tijd om alles netjes op te ruimen, te bekomen van al het rennen en om te genieten van een welverdiend glaasje (h)eerlijke witte wijn en limonade . Zo konden we even terugkijken op een leuke en geslaagde zondagactiviteit,  beiden klaar om in het zonneke te gaan uitrusten. 

Bedankt aan alle bezoekers van onze stand, onze fotograaf Hendrik, alle steun achter de schermen van het ganse team en in het bijzonder voor "ons" Mirjam. 

Quizzvraagje: Wie vindt "ons" Elsje en "ons" Wimmeke terug op de foto's ...  Els heeft wel haar best gedaan om zich te verstoppen. Maar wie zoekt, die vindt ?